USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ще один міст на Волині став синьо-жовтим

20 Липня 2014 21:45
Мода на патріотичні вивіски, в’їзні знаки і мости дійшла і до села Піща Шацького району, - повідомляє Шацький край.

Міст при в’їзді у населений пункт з боку Шацька, а також альтанка на березі озера П­іщан­ське і лавочки на місцевому стадіоні стали си­ньо-жовтими.

Стрічки таких же кольорів розвіваються не тільки на мосту, а й на в’їзному знаку.

У ск­ладний для країни час такий вчинок жителів при­кордонного села як­найкраще передає дум­­ки й переживання іс­тинних патріотів. «Гар­но, урочисто і з великою любов’ю до України!» – так оцінюють селяни роботу своїх земляків.

Усміхаються і білоруси, щодня проїжд­жаючи через оновлений міст. Ініціатором пе­ре­фарбовування моста, альтанки і лавочок у кольори національного прапора став жи­тель села Піща Анатолій Ковальчук. До вико­нання роботи залучив усю велику родину: дру­жину Тетяну, дітей Ірину, Надію і Віктора, доньку своїх сватів Аліну та багатьох інших. До речі, Анатолій Олексійович – знаний у селі бла­го­дійник і спонсор проведення всіх свят місцевого рівня.

Організована ним компанія патріотів швидко впоралася з завданням, на довгі роки лишивши землякам згадку про буремний час боротьби України за свою незалежність і неподільність, про щем у серці кожного українця.



Нагадаємо, міст у Луцьку, між проспектом Соборності і проспектом Перемоги, теж синьо-жовтого кольору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Всезнайко Показати IP 20 Липня 2014 22:00
І шо з того?
маша ДО ВСЕЗНАЙКО Показати IP 20 Липня 2014 22:18
НЕ ШО ;А ЩО ; А ТЕ ЩО ХТО ЛЮБИТЬ СВОЮ БАТЬКІВЩИНУ ЛЮБИТЬ ЗАВЖДИ А; НЕ НАШИМ І ВАШИМ .
титушко до маша ДО ВСЕЗНАЙКО Показати IP 20 Липня 2014 22:28
Таки да залюбили до полусмерти.
Всезнайко до маша ДО ВСЕЗНАЙКО Показати IP 20 Липня 2014 22:30
в мене було написано: "І х**і з того"...
erh Показати IP 20 Липня 2014 23:47
Коли нема чого робити.або нема чим гордитись- розмальовуються мости. носяться з самим великим прапором.носять саму велику вишиванку. Таке враженя .що мова йде про забите поліське село 19 віку. Самі виконавці хоч це розуміють? Скоро від такого прояву патріотизму воротити буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus